Αρχική Σελίδα |  Η Εταιρεία μας |  Σχόλια Τύπου |  Παραγγελίες |  Επικοινωνία |  Site Map |  Facebook
Υπηρεσίες Web
Web Hosting
Δημιουργία Web Sites
Keynews
Key-CMS
Ονόματα στο .gr
e-commerce
Τουρισμός
Εκπαιδευτικές Εφαρμογές
Εκπαιδευτικά CD-ROM
Ε-Testing
KeySchool E-Learning
Οδηγός Πανελλαδικών & Μηχανογραφικού
Ιατρικά Sites
Άλλα Προϊόντα/Υπηρεσίες
Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-commerce)

Ανάλυση, σχεδιασμός και ανάπτυξη κατά παραγγελία λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη. Με ένα on-line κατάστημα ή μια άλλη ηλεκτρονική εφαρμογή, μειώνετε τα λειτουργικά σας έξοδα, αυξάνετε τον κύκλο εργασιών σας και η επιχείρησή σας λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 365 ημέρες το χρόνο.

Σχεδίαση/Κατασκευή ηλεκτρονικού "καταστήματος" με:
Περιγραφή, εικόνες, τιμές και διαθεσιμότητα των προϊόντων & υπηρεσιών σας.
Διαχείριση καταλόγου προϊόντων και βιτρίνας.
Παρακολούθηση και διαχείριση παραγγελιών.
Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.
Στατιστικές αναφορές.
Βάσεις δεδομένων.
Εγγραφή των μελών του site και αποστολή ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων.
Παροχή ασφάλειας στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και συναλλαγές (secure server) Εξασφάλιση του απορρήτου της επικοινωνίας και των συναλλαγών σας είτε με τους πελάτες είτε με τους προμηθευτές/συνεργάτες σας:
Μέσω της υποστήριξης και της χρήσης πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης (SSL) για πληρωμές με πιστωτικές κάρτες.
Ασφαλής μετάδοση μηνυμάτων. Με τη χρήση ειδικής κωδικοποίησης / αποκωδικοποίησης μπορείτε να στείλετε τα μηνύματά σας με ασφαλή τρόπο έτσι ώστε να μη μπορούν να διαβαστούν από ενδιάμεσους.
Για το κάτι παραπάνω:
Ανάλυση, σχεδιασμός και ανάπτυξη κατά παραγγελία, λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη, για τις επιχειρήσεις που θέλουν το κάτι παραπάνω.
Ανάπτυξη δυναμικών εφαρμογών σε περιβάλλοντα Business to Business και Business to Consumer (e-Shops, e-Malls, e-Markets, e-learning) σε διεθνώς αποδεκτές πλατφόρμες (Microsoft, Java, κτλ.)

Oλοκληρωμένο Έργο Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Η Keystone ολοκλήρωσε πρόσφατα την εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου "Electronic Services Tools", για λογαριασμό της Βερνίκος Κόττερα Α.Ε. στο πλαίσιο του έργου "Πρότυπα Έργα Ηλεκτρονικού Εμπορίου" του Επιχειρησιακού Προγράμματος Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Η εφαρμογή αυτή αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου και περιλαμβάνει τρία εργαλεία λογισμικού: Παρουσίασης-προβολής προϊόντων, διαχείρισης και διεκπεραίωσης παραγγελιών και κρατήσεων και υποστήριξης πελατών. Ανάμεσα στα άλλα, οι τελικοί πελάτες αλλά και οι μεταπωλητές της εταιρείας μπορούν να ενημερώνονται για τα διάφορα σκάφη που είναι διαθέσιμα και να κάνουν κρατήσεις και πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας.

bottom_eimaste_mesa