Αρχική Σελίδα |  Η Εταιρεία μας |  Σχόλια Τύπου |  Παραγγελίες |  Επικοινωνία |  Site Map |  Facebook
Υπηρεσίες Web
Web Hosting
Δημιουργία Web Sites
Keynews
Key-CMS
Ονόματα στο .gr
e-commerce
Τουρισμός
Εκπαιδευτικές Εφαρμογές
Εκπαιδευτικά CD-ROM
Ε-Testing
KeySchool E-Learning
Οδηγός Πανελλαδικών & Μηχανογραφικού
Ιατρικά Sites
Άλλα Προϊόντα/Υπηρεσίες
Υπηρεσίες Web για Ξενοδοχεία & Άλλες Τουριστικές Μονάδες

Ο τουρισμός είναι ένας από τους πλέον "προνομιακούς" χώρους διείσδυσης και εκτεταμένης χρήσης του internet. Μέσω του διαδικτύου προσφέρονται λύσεις αναζήτησης, προβολής και κρατήσεων από την τουριστική μονάδα στον τουριστικό πράκτορα αλλά και στον απλό τουρίστα σε όλο τον κόσμο.

Η αυτόνομη παρουσία ενός σύγχρονου ξενοδοχείου, ενός γραφείου τουρισμού, ή γενικότερα μιας τουριστικής μονάδας στο Internet είναι σήμερα ένα απαραίτητο εργαλείο δουλειάς. Όλο και περισσότεροι δυνητικοί πελάτες στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα χρησιμοποιούν το Internet ως εργαλείο αναζήτησης καταλύματος για τις διακοπές και τη δουλειά τους. Με την αυτόνομη παρουσία στο Internet, η τουριστική μονάδα έχει τη δυνατότητα:

Να αναδείξει τη φυσιογνωμία της και να τονίσει τα πλεονεκτήματά της και αυτά της περιοχής της.
Να επιλέξει τις γλώσσες και τον τρόπο παρουσίασής της.
Να δώσει στον επισκέπτη να καταλάβει γιατί πρέπει να την προτιμήσει, ιδίως σε εποχές χαμηλής πληρότητας και ύφεσης της τουριστικής δραστηριότητας.
Να λαμβάνει αναζητήσεις και κρατήσεις.

Έχοντας το δικό της Web Site, η τουριστική μονάδα, μπορεί να το γνωστοποιεί στα έντυπά της, στα γραφεία με τα οποια συνεργάζεται και στους επισκέπτες της, ώστε να μπορούν εύκολα να την ξαναβρούν και να κλείσουν δωμάτιο ή τις άλλες υπηρεσίες που προσφέρει ηλεκτρονικά.

Τις επόμενες χρονιές μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς αναμένονται μεγάλα ποσοστά πληρότητας αλλά και διαμονές από ανθρώπους που θα έρθουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.


Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς:

Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε εξ΄ ολοκλήρου το θέμα της παρουσίασης της μονάδας σας στο Internet. Από την κατοχύρωση του ονόματός σας με τη μορφή: www.onomasas.gr μέχρι την κατασκευή και φιλοξενία των ιστοσελίδων σας (web site) με μια φόρμα αναζήτησης/κρατήσεων από τους δυνητικούς πελάτες σας. Οι αναζητήσεις και οι κρατήσεις που θα γίνονται από τους υποψήφιους πελάτες σας θα έρχονται απευθείας σε σας.

Επίσης θα σας βάλουμε στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης στην Ελλάδα και στον κόσμο. Τα ξενοδοχεία με αυτόνομη παρουσία στο internet εμφανίζονται πολύ πιο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης σε σχέση με τις σελίδες των ηλ. καταλόγων που αναφέρονται σε αυτά.

Ακόμη μπορούμε να αναλάβουμε και εργασίες όπως: την φωτογράφηση των χώρων και της περιοχής σας ώστε να χρησιμοποιηθούν στην παρουσίασή σας, την κατασκευή ενός CD-ROM προβολής-παρουσίασης του ξενοδοχείου σας για να αποστέλλεται σε τουριστικούς πράκτορες, να διανέμεται σε εκθέσεις, να δίνεται στους πελάτες σας κτλ.

Τα βήματα για την υλοποίηση του Web Site είναι απλά και συγκεκριμένα:

Η κατοχύρωση του ονόματός σας στο internet

Αρχικά θα πρέπει να κατοχυρωθεί το όνομα σας στο internet με τη μορφή: www.onomasas.gr. Η διαδικασία αυτή θα σας κοστίσει 35 ευρώ + ΦΠΑ για δύο χρόνια.

Φιλοξενία - Ανανέωση - Συντήρηση Web Site

Παράλληλα με την κατοχύρωση του ονόματος, μπορούμε να αναλάβουμε την φιλοξενία των ιστοσελίδων σας, με το όνομά σας, στο internet. Με τη φιλοξενία λαμβάνετε:

Καταχώριση σε 10 μηχανές αναζήτησης
Εβδομαδιαία αναφορά με αναλυτικά στοιχεία κίνησης των σελίδων σας.
Επικοινωνία με τους επισκέπτες των σελίδων σας.
Χώρο δίσκου μέχρι 50 MB και καθημερινό back-up των σελίδων σας.

Στο site σας μπορούμε επίσης να εντάξουμε και άλλες χρήσιμες για τη δουλειά σας εφαρμογές, όπως:

Φόρμα Αναζήτησης / Κρατήσεων με επικοινωνία, κατευθείαν σε σας, χωρίς μεσολαβητές.
Κάρτες Αποστολής (Postcards). Με την εφαρμογή αυτήν δίνεται η δυνατότητα σε εσάς ή τους επισκέπτες σας να στέλνουν ηλεκτρονικά εικόνες του ξενοδοχείου ή της περιοχής σας σε φίλους τους.
Guest Book. Με την εφαρμογή αυτήν δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες σας να γράφουν τις εντυπώσεις τους από τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο σας. Τα σχόλια θα "ανεβαίνουν" στο site σας αφού τα εγκρίνετε εσείς.


Κατασκευή Παρουσίασης Ιστοσελίδων Τουριστικής Μονάδας

Στη συνέχεια μπορούμε να αναλάβουμε την δημιουργία της παρουσίασης του ξενοδοχείου ή της μονάδας σας έτσι ώστε να αναδειχθούν η φυσιογνωμία και τα πλεονεκτήματά της. Μαζί θα συζητήσουμε για τα χαρακτηριστικά, την αισθητική και το μέγεθος της παρουσίασης με βάση τον σχετικό προϋπολογισμό σας.

Ανανέωση - Συντήρηση Web Site

Αφού ολοκληρωθεί η παρουσίαση της μονάδας σας και ξεκινήσει η λειτουργία του site σας, δεν σας ξεχνάμε. Μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση/ανανέωση του site σας σύμφωνα με τις εξελίξεις στη δουλειά σας. Απλές αλλαγές στα κείμενα, τιμοκαταλόγους ή εικόνες θα γίνονται άμεσα.

Δείγματα της δουλειάς μας:

Μετά από μια μακρά εμπειρία και πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της εκπαίδευσης εισερχόμαστε και στον τομέα του τουρισμού, πιστεύουμε με την ίδια συνέπεια και επιτυχία και ελπίζουμε να είστε από τους πρώτους πελάτες μας. Μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς μας στον τομέα του τουρισμού:

Την κατασκευή και φιλοξενία του Web Site του ξενοδοχείου Maleme Mare: www.maleme-mare.gr
Την κατασκευή του ηλεκτρονικού συστήματος κρατήσεων, μέσω διαδικτύου, της Βερνίκος Α.Ε., η οποία λειτουργεί στο site της εταιρείας www.vernicos.gr


Μπορούμε να σας κάνουμε μια προσφορά:

Εάν σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες που προαναφέραμε, μπορούμε να σας κάνουμε μια προσφορά ή και να κάνουμε μια συζήτηση χωρίς καμμιά υποχρέωση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (210-86.61.142) ή μέσω e-mail: info@keystone.gr

bottom_eimaste_mesa