Αρχική Σελίδα |  Η Εταιρεία μας |  Σχόλια Τύπου |  Παραγγελίες |  Επικοινωνία |  Site Map |  Κατάλογος
Υπηρεσίες Web
Εκπαιδευτικές Εφαρμογές
Εκπαιδευτικά CD-ROM
Ε-Testing
KeySchool E-Learning
Οδηγός Μηχανογραφικού
Οδηγός Μηχανογραφικού - Εκδόσεις
Φόρμα Παραγγελίας
Ιατρικά Sites
Άλλα Προϊόντα/Υπηρεσίες
Οδηγός Μηχανογραφικού 2021Είναι έτοιμος και διαθέσιμος για 17η χρονιά, ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ 21, το απόλυτο εργαλείο για τον υποψήφιο και το σύμβουλό του! Μπορείτε να τον ΔΕΙΤΕ και να τον ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ πλήρως, ΔΩΡΕΑΝ, μέχρι την Πέμπτη 10/6/21.

Η εφαρμογή, λειτουργεί από πέρσι, σε νέο μοντέρνο και εύχρηστο περιβάλλον Web και περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές που θα υπάρχουν φέτος στα δεδομένα της πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένης της ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ.

Σημειώνεται ότι, για να έχει φέτος ένας υποψήφιος, της κατηγορίας 90%, πρόσβαση σε ένα τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα πρέπει να συγκεντρώσει αριθμό μορίων μεγαλύτερο, όχι μόνο από τη γνωστή «Βάση Εισαγωγής» αλλά και από την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, μια διαδικασία που αφορά άμεσα σχεδόν τους μισούς υποψηφίους του Γεν. Λυκείου. Αυτό θα ισχύσει, ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας των θεμάτων και την άνοδο ή κάθοδο των βάσεων εισαγωγής.

Οι φετινές ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, θα ανακοινωθούν προς το τέλος Ιουνίου, μαζί με τις βαθμολογίες των πανελλαδικών και ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ στον Οδηγό Μηχανογραφικού. Μέχρι τότε, στο πρόγραμμα, υπάρχουν και έχουν λειτουργική εφαρμογή, εκτιμήσεις των Ελάχιστων Βάσεων (του τμήματος μελετών της Keystone), με βάση τις περσινές βαθμολογίες των πανελλαδικών και τους Συντελεστές ΕΒΕ που θα ισχύσουν φέτος, έτσι ώστε να γίνει κατανοητό το τι θα συναντήσουν οι υποψήφιοι στη φετινή διαδικασία πρόσβασης.

Ο Οδηγός Μηχανογραφικού κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ: Για φροντιστήρια, σχολεία, σχολικές επιτροπές/δήμους και συμβούλους. Με την επαγγελματική έκδοση μπορείτε να διαχειρίζεστε, σε ενιαίο περιβάλλον, τη διαδικασία προετοιμασίας του Μηχανογραφικού Δελτίου των βασικών κατηγοριών των υποψηφίων σας. Δωρεάν μέχρι 10/6. Με χρέωση εάν το επιθυμείτε στη συνέχεια.

Η Επαγγελματική Έκδοση μπορεί, μετά τις 10/6, να συνδυαστεί και με εκδόσεις για τους υποψηφίους του εκπαιδευτηρίου, όπου το εκπαιδευτήριο βλέπει τα δεδομένα όλων των υποψηφίων και ο κάθε υποψήφιος τα δικά του, έτσι ώστε να έχει όλο το χρόνο να μελετήσει τα δεδομένα που τον αφορούν. Εάν σας ενδιαφέρει η υπηρεσία αυτή, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΕΛ: για έναν υποψήφιο και την κατηγορία του, για όλες τις βασικές κατηγορίες του Γενικού Λυκείου και όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία που χρειάζονται, για να συμπληρωθεί με επιτυχία το μηχανογραφικό. Δωρεάν μέχρι 10/6, για την κατηγορία 90%. Με χρέωση 25 ευρώ, για τις κατηγορίες 90% και 10%, στη συνέχεια.

ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΠΑΛ (90%): Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ (και μετά τις 10/6!) από τώρα μέχρι να ολοκληρωθεί η υποβολή των μηχανογραφικών, προσφορά του www.mathainoume.gr, για έναν υποψήφιο, οποιουδήποτε τομέα του ΕΠΑΛ.

» Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στον ΟΔΗΓΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ 2021, στην ηλ.διεύθυνση: www.mixanografiko.gr Επιλέξτε είτε ΕΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ, είτε ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Με την εγγραφή σας, θα βρείτε και πληροφορίες για τον τρόπο προμήθειας της εφαρμογής, για χρήση και μετά τις 10/6.


ΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ 2021

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα σε απεριόριστο αριθμό PC, laptops, smartphones και tablets.

Το Κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των υποψηφίων για τους οποίους θα χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα.

Για όσους προμηθεύονται για πρώτη φορά το πρόγραμμα:
     Για χρήση μέχρι 50 μηχανογραφικών υποψηφίων: 75 € + ΦΠΑ = 93,00 €
     Για χρήση μέχρι 100 μηχανογραφικών υποψηφίων: 105 € + ΦΠΑ = 130,20 €
     Για χρήση μέχρι 150 μηχανογραφικών υποψηφίων: 130 € + ΦΠΑ = 161,20 €
     Για χρήση μέχρι 200 μηχανογραφικών υποψηφίων: 155 € + ΦΠΑ = 192,20 €

Για όσους προμηθεύτηκαν το πρόγραμμα το 2020, το πρόγραμμα παρέχεται σε τιμή αναβάθμισης:
     Για χρήση μέχρι 50 μηχανογραφικών υποψηφίων: 55 € + ΦΠΑ = 68,20 €
     Για χρήση μέχρι 100 μηχανογραφικών υποψηφίων: 80 € + ΦΠΑ = 99,20 €
     Για χρήση μέχρι 150 μηχανογραφικών υποψηφίων: 100 € + ΦΠΑ = 124,00 €
     Για χρήση μέχρι 200 μηχανογραφικών υποψηφίων: 120 € + ΦΠΑ = 148,80 €

Επικοινωνήστε για μεγαλύτερο αριθμό υποψηφίων και για τις Εκδόσεις Υποψηφίου, που μπορούν να διατεθούν για τους υποψηφίους μιας Επαγγελματικής Έκδοσης.

Σε περιοχές όπου ισχύει μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ, υπολογίστε ανάλογα.

Παραγγελίες:
     μέσω της ΦΟΡΜΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
     μέσω του www.eimastemesa.gr, για τα φροντιστήρια που είναι εγγεγραμμένα
      (μόνο για την επαγγελματική έκδοση).
     Τηλεφωνικά: στο 210-8661142 (εργάσιμες 9-5).

Με την παραγγελία και την εξόφληση του κόστους του προγράμματος θα λάβετε οδηγίες στο mail σας για την ενεργοποίηση του προγράμματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι διαθέσιμη και μια ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Οδηγού Μηχανογραφικού για τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που έχουν προμηθευτεί την Επαγγελματική Έκδοση του προγράμματος: Η δυνατότητα, με προσιτή επιπλέον χρέωση, να παρέχεται στον καθένα από τους υποψηφίους του Εκπ. Οργανισμού, της Έκδοσης Υποψηφίου, μέσω της Επαγγελματικής Έκδοσης του Οδηγού Μηχανογραφικού.

Στην περίπτωση αυτή, στην καρτέλα του κάθε υποψηφίου έχει πρόσβαση και ο σύμβουλος και ο υποψήφιος, με αποτέλεσμα:
  1. Ο σύμβουλος να έχει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.
  2. Ο υποψήφιος να έχει απεριόριστο χρόνο να μελετήσει τις πληροφορίες για τα τμήματα και τις άλλες πληροφορίες που τον αφορούν και να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τη βοήθεια του συμβούλου του από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό.

Εάν σας ενδιαφέρει να κάνετε χρήση αυτής της νέας, εξαιρετικά χρήσιμης και πρωτοποριακής λειτουργίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν μόνο υποψήφιο, οποιασδήποτε Ομάδας Προσανατολισμού και οποιασδήποτε κατηγορίας (Νέο Σύστημα, 90% ή 10%, Παλαιό Σύστημα). Το πρόγραμμα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεία από άλλον υποψήφιο καθώς «κλειδώνε» σύμφωνα με τις επιλογές του πρώτου υποψηφίου που καταχωρίζεται.

ΚΟΣΤΟΣ: 25,00 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).

Παραγγελίες:
     μέσω της ΦΟΡΜΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
     Τηλεφωνικά: στο 210-8661142 (εργάσιμες 9-5).

ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΠΑΛ

Το πρόγραμμα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για τους υποψηφίους του ΕΠΑΛ, προσφορά του ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν μόνο υποψήφιο, οποιουδήποτε Τομέα. Το πρόγραμμα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον υποψήφιο καθώς «κλειδώνει» σύμφωνα με τις επιλογές του πρώτου υποψηφίου που καταχωρίζεται.
Μπορείτε να εγγραφείτε και να δείτε ΔΩΡΕΑΝ τον ΟΔΗΓΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΠΑΛ 2021 (Υποψηφίου), με πλήρη λειτουργικότητα από την ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.mixanografiko.gr


Επιλέξτε ΕΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ και ακολουθήστε τις οδηγίες!


ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ


Στον Οδηγό Μηχανογραφικού θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να συμπληρώσετε το Μηχανογραφικό Δελτίο του 2021, για τις διάφορες κατηγορίες υποψηφίων:
  1. Υπολογισμό των Μορίων: Ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού και τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκε ο κάθε υποψήφιος.
  2. Τις περσινές βάσεις τις ελάχιστες βάσεις και τις σχολές που περνάει ο υποψήφιος σύμφωνα με τα μόριά του, τις περσινές και τις φετινές ελάχιστες βάσεις.
  3. Tις απαραίτητες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ και όλο το υλικό που απαιτείται για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, διαθέσιμα στα σημεία που τα χρειάζεται ο υποψήφιος, όπως: περιεχόμενο σπουδών, μεταπτυχιακές, ποια τμήματα δίνουν Integrated master, επαγγ. προοπτικές, αριθμός εισακτέων ανά τμήμα και ανά κατηγορία υποψηφίων, διαδικτυακές πηγές κτλ.
  4. Τις αντιστοιχίες των τμημάτων ανάμεσα στα οποία θα υπάρχει δυνατότητα μετεγγραφής για τις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων.
  5. Ηλεκτρονική διαμόρφωση του ΠΙΝΑΚΑ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ που επιλέγει ο υποψήφιος και της ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ, με δυνατότητα πειραματισμών και δημιουργίας εναλλακτικών σεναρίων.
  6. ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ του ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ στις διάφορες φάσεις της διαδικασίας. Με την τελική εκτύπωση ως υπόδειγμα, ο υποψήφιος μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του στην ηλ. πλατφόρμα του υπουργείου.Στην επαγγελματική έκδοση όλες οι εκτυπώσεις με το ΛΟΓΟΤΥΠΟ του σχολείου ή φροντιστηρίου.
  7. Η Επαγγελματική Έκδοση περιλαμβάνει και τη δυνατότητα εφαρμογής σεναρίων για τη διακύμανση των βάσεων των υποψηφίων του ΓΕΛ, καθώς και τις προτιμήσεις των υποψηφίων του ΓΕΛ, ανά τμήμα.
bottom_eimaste_mesa