Αρχική Σελίδα |  Η Εταιρεία μας |  Σχόλια Τύπου |  Παραγγελίες |  Επικοινωνία |  Site Map |  Κατάλογος
Υπηρεσίες Web
Εκπαιδευτικές Εφαρμογές
Εκπαιδευτικά CD-ROM
Ε-Testing
KeySchool E-Learning
Οδηγός Μηχανογραφικού
Οδηγός Μηχανογραφικού - Εκδόσεις
Φόρμα Παραγγελίας
Ιατρικά Sites
Άλλα Προϊόντα/Υπηρεσίες
Οδηγός Μηχανογραφικού 2021

Είναι έτοιμος και διαθέσιμος για 17η χρονιά, ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ 21, το απόλυτο εργαλείο για τον υποψήφιο και τον σύμβουλό του!

Η εφαρμογή, λειτουργεί από πέρσι, σε νέο μοντέρνο και εύχρηστο περιβάλλον Web και περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές που θα υπάρχουν φέτος στα δεδομένα της πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένης της ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ.

Σημειώνεται ότι, για να έχει φέτος ένας υποψήφιος, της κατηγορίας 90%, πρόσβαση σε ένα τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα πρέπει να συγκεντρώσει αριθμό μορίων μεγαλύτερο, όχι μόνο από τη γνωστή «Βάση Εισαγωγής» αλλά και από την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, μια διαδικασία που αφορά άμεσα σχεδόν τους μισούς υποψηφίους του Γεν. Λυκείου. Αυτό θα ισχύσει, ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας των θεμάτων και την άνοδο ή κάθοδο των βάσεων εισαγωγής.

Οι φετινές ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, θα ανακοινωθούν προς το τέλος Ιουνίου, μαζί με τις βαθμολογίες των πανελλαδικών και ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ στον Οδηγό Μηχανογραφικού. Μέχρι τότε, στο πρόγραμμα, υπάρχουν και έχουν λειτουργική εφαρμογή, εκτιμήσεις των Ελάχιστων Βάσεων (του τμήματος μελετών της Keystone), με βάση τις περσινές βαθμολογίες των πανελλαδικών και τους Συντελεστές ΕΒΕ που θα ισχύσουν φέτος, έτσι ώστε να γίνει κατανοητό το τι θα συναντήσουν οι υποψήφιοι στη φετινή διαδικασία πρόσβασης.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ 2021


Ο Οδηγός Μηχανογραφικού κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις:

ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥΓια έναν υποψήφιο και την κατηγορία του, για όλες τις βασικές κατηγορίες του Γενικού Λυκείου και όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία που χρειάζονται, για να συμπληρωθεί με επιτυχία το μηχανογραφικό.

ΚΟΣΤΟΣ: 25,00 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).

Παραγγελίες-Πρόσβαση: ΕΔΩ

ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΠΑΛ (90%)


Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, προσφορά του www.mathainoume.gr, για έναν υποψήφιο, οποιουδήποτε τομέα του ΕΠΑΛ.

Πρόσβαση: ΕΔΩ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΕΛ (90% & 10%) και ΕΠΑΛ (90%)Για φροντιστήρια, σχολεία, σχολικές επιτροπές/δήμους και συμβούλους. Με την επαγγελματική έκδοση μπορείτε να διαχειρίζεστε, σε ενιαίο περιβάλλον, τη διαδικασία προετοιμασίας του Μηχανογραφικού Δελτίου των βασικών κατηγοριών των υποψηφίων σας.

Η Επαγγελματική Έκδοση μπορεί, να συνδυαστεί και με εκδόσεις για τους υποψηφίους του εκπαιδευτηρίου, όπου το εκπαιδευτήριο βλέπει τα δεδομένα όλων των υποψηφίων και ο κάθε υποψήφιος τα δικά του, έτσι ώστε να έχει όλο τον χρόνο να μελετήσει τα δεδομένα που τον αφορούν. Εάν σας ενδιαφέρει η υπηρεσία αυτή, δείτε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω και επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα σε απεριόριστο αριθμό PC, laptops, smartphones και tablets.

Το Κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των υποψηφίων για τους οποίους θα χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα.

Κόστος Επαγγελματικής Έκδοσης Οδηγού Μηχανογραφικού:
     Για χρήση μέχρι 50 μηχανογραφικών υποψηφίων: 75 € + ΦΠΑ = 93,00 €
     Για χρήση μέχρι 100 μηχανογραφικών υποψηφίων: 105 € + ΦΠΑ = 130,20 €
     Για χρήση μέχρι 150 μηχανογραφικών υποψηφίων: 130 € + ΦΠΑ = 161,20 €
     Για χρήση μέχρι 200 μηχανογραφικών υποψηφίων: 155 € + ΦΠΑ = 192,20 €

Για όσους προμηθεύτηκαν το πρόγραμμα το 2020, το πρόγραμμα παρέχεται σε τιμή αναβάθμισης:
     Για χρήση μέχρι 50 μηχανογραφικών υποψηφίων: 55 € + ΦΠΑ = 68,20 €
     Για χρήση μέχρι 100 μηχανογραφικών υποψηφίων: 80 € + ΦΠΑ = 99,20 €
     Για χρήση μέχρι 150 μηχανογραφικών υποψηφίων: 100 € + ΦΠΑ = 124,00 €
     Για χρήση μέχρι 200 μηχανογραφικών υποψηφίων: 120 € + ΦΠΑ = 148,80 €

Επικοινωνήστε για μεγαλύτερο αριθμό υποψηφίων και για τις Εκδόσεις Υποψηφίου, που μπορούν να διατεθούν για τους υποψηφίους μιας Επαγγελματικής Έκδοσης.

Σε περιοχές όπου ισχύει μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ, υπολογίστε ανάλογα.

Διαδικασία Παραγγελίας – Πληρωμής – Πρόσβασης στην Επαγγελματική Έκδοση:
     Συμπληρώστε και στείλτε μας τη ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
     Κάνετε την Τραπεζική Κατάθεση που αναφέρεται στη Φόρμα Παραγγελίας.
     Εγγραφείτε στον Οδηγό Μηχανογραφικού ΕΔΩ

Για διευκρινίσεις επικοινωνήστε τηλεφωνικά: στο 210-8661142 (εργάσιμες 9-5).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι διαθέσιμη και μια ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Οδηγού Μηχανογραφικού για τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που έχουν προμηθευτεί την Επαγγελματική Έκδοση του προγράμματος: Η δυνατότητα, με προσιτή επιπλέον χρέωση, να παρέχεται στον καθένα από τους υποψηφίους του Εκπ. Οργανισμού, της Έκδοσης Υποψηφίου, μέσω της Επαγγελματικής Έκδοσης του Οδηγού Μηχανογραφικού.

Στην περίπτωση αυτή, στην καρτέλα του κάθε υποψηφίου έχει πρόσβαση και ο σύμβουλος και ο υποψήφιος, με αποτέλεσμα:
  1. Ο σύμβουλος να έχει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.
  2. Ο υποψήφιος να έχει απεριόριστο χρόνο να μελετήσει τις πληροφορίες για τα τμήματα και τις άλλες πληροφορίες που τον αφορούν και να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τη βοήθεια του συμβούλου του από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό.

Εάν σας ενδιαφέρει να κάνετε χρήση αυτής της νέας, εξαιρετικά χρήσιμης και πρωτοποριακής λειτουργίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ


Στον Οδηγό Μηχανογραφικού θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να συμπληρώσετε το Μηχανογραφικό Δελτίο του 2021, για τις διάφορες κατηγορίες υποψηφίων:
  1. Υπολογισμό των Μορίων: Ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού και τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκε ο κάθε υποψήφιος.
  2. Τις περσινές βάσεις τις ελάχιστες βάσεις και τις σχολές που περνάει ο υποψήφιος σύμφωνα με τα μόριά του, τις περσινές και τις φετινές ελάχιστες βάσεις.
  3. Tις απαραίτητες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ και όλο το υλικό που απαιτείται για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, διαθέσιμα στα σημεία που τα χρειάζεται ο υποψήφιος, όπως: περιεχόμενο σπουδών, μεταπτυχιακές, ποια τμήματα δίνουν Integrated master, επαγγ. προοπτικές, αριθμός εισακτέων ανά τμήμα και ανά κατηγορία υποψηφίων, διαδικτυακές πηγές κτλ.
  4. Τις αντιστοιχίες των τμημάτων ανάμεσα στα οποία θα υπάρχει δυνατότητα μετεγγραφής για τις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων.
  5. Ηλεκτρονική διαμόρφωση του ΠΙΝΑΚΑ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ που επιλέγει ο υποψήφιος και της ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ, με δυνατότητα πειραματισμών και δημιουργίας εναλλακτικών σεναρίων.
  6. ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ του ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ στις διάφορες φάσεις της διαδικασίας. Με την τελική εκτύπωση ως υπόδειγμα, ο υποψήφιος μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του στην ηλ. πλατφόρμα του υπουργείου. Στην επαγγελματική έκδοση όλες οι εκτυπώσεις με το ΛΟΓΟΤΥΠΟ του σχολείου ή φροντιστηρίου.
  7. Η Επαγγελματική Έκδοση περιλαμβάνει και τη δυνατότητα εφαρμογής σεναρίων για τη διακύμανση των βάσεων των υποψηφίων του ΓΕΛ, καθώς και τις προτιμήσεις των υποψηφίων του ΓΕΛ, ανά τμήμα.
bottom_eimaste_mesa