Αρχική Σελίδα |  Η Εταιρεία μας |  Σχόλια Τύπου |  Παραγγελίες |  Επικοινωνία |  Site Map |  Κατάλογος
Υπηρεσίες Web
Εκπαιδευτικές Εφαρμογές
Εκπαιδευτικά CD-ROM
Ε-Testing
KeySchool E-Learning
Οδηγός Μηχανογραφικού
Οδηγός Μηχανογραφικού - Εκδόσεις
Φόρμα Παραγγελίας
Ιατρικά Sites
Άλλα Προϊόντα/Υπηρεσίες
Οδηγός Μηχανογραφικού 2021Τον Ιούνιο θα είναι διαθέσιμος, για 17η χρονιά, ο Οδηγός Μηχανογραφικού, το μόνο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΒΟΗΘΗΜΑ για τους υποψηφίους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τους συμβούλους τους που θα συμπληρώσουν το Μηχανογραφικό Δελτίο του 2021.

Το πρόγραμμα έχει αναβαθμιστεί από πέρσι εκ βάθρων με νέο μοντέρνο σχεδιασμό και λειτουργεί πλήρως σε περιβάλλον web. σε PC, laptops, smartphones και tablets.

Στην έκδοση του 2021 θα συμπεριληφθούν και οι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ των τμημάτων, με πλήρη λειτουργικότητα, σε όλες τις περιπτώσεις που θα επηρεάσουν τις επιλογές του κάθε υποψηφίου.


To 2021 το πρόγραμμα διατίθεται σε 3 εκδόσεις:


Οδηγός Μηχανογραφικού Γενικού Λυκείου - Επαγγελματική Έκδοση (για σχολεία φροντιστήρια και συμβούλους).
Με την Επαγγελματική Έκδοση μπορούν να διατεθούν, με επιπλέον χρέωση και Εκδόσεις Υποψηφίου, για τους υποψηφίους που έχουν εγγραφεί στην επαγγελματική έκδοση του εκπαιδευτικού οργανισμού. Έτσι, ο εκπ. Οργανισμός βλέπει τα δεδομένα όλων των υποψηφίων του, ενώ ο κάθε υποψήφιος βλέπει μόνο τα δικά του.

Οδηγός Μηχανογραφικού Γενικού Λυκείου - Έκδοση Υποψηφίου.

Οδηγός Μηχανογραφικού ΕΠΑΛ - Έκδοση Υποψηφίου (Διατίθεται δωρεάν), προσφορά του www.mathainoume.gr.

Όλες οι εκδόσεις του Οδηγού Μηχανογραφικού περιλαμβάνουν τις αλλαγές που θα υπάρχουν φέτος στο Μηχανογραφικό Δελτίο, τις αλλαγές στις αντιστοιχίες των τμημάτων (με βάση τις οποίες γίνονται οι μετεγγραφές) και τις αλλαγές στους συντελεστές βαρύτητας.


ΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ 2021

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα σε απεριόριστο αριθμό PC, laptops, smartphones και tablets.

Το Κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των υποψηφίων για τους οποίους θα χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα.

Για όσους προμηθεύονται για πρώτη φορά το πρόγραμμα:
     Για χρήση μέχρι 50 μηχανογραφικών υποψηφίων: 75 € + ΦΠΑ = 93,00 €
     Για χρήση μέχρι 100 μηχανογραφικών υποψηφίων: 105 € + ΦΠΑ = 130,20 €
     Για χρήση μέχρι 150 μηχανογραφικών υποψηφίων: 130 € + ΦΠΑ = 161,20 €
     Για χρήση μέχρι 200 μηχανογραφικών υποψηφίων: 155 € + ΦΠΑ = 192,20 €

Για όσους προμηθεύτηκαν το πρόγραμμα το 2020, το πρόγραμμα παρέχεται σε τιμή αναβάθμισης:
     Για χρήση μέχρι 50 μηχανογραφικών υποψηφίων: 55 € + ΦΠΑ = 68,20 €
     Για χρήση μέχρι 100 μηχανογραφικών υποψηφίων: 80 € + ΦΠΑ = 99,20 €
     Για χρήση μέχρι 150 μηχανογραφικών υποψηφίων: 100 € + ΦΠΑ = 124,00 €
     Για χρήση μέχρι 200 μηχανογραφικών υποψηφίων: 120 € + ΦΠΑ = 148,80 €

Επικοινωνήστε για μεγαλύτερο αριθμό υποψηφίων και για τις Εκδόσεις Υποψηφίου, που μπορούν να διατεθούν για τους υποψηφίους μιας Επαγγελματικής Έκδοσης.

Σε περιοχές όπου ισχύει μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ, υπολογίστε ανάλογα.

Παραγγελίες:
     μέσω της ΦΟΡΜΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
     μέσω του www.eimastemesa.gr, για τα φροντιστήρια που είναι εγγεγραμμένα
      (μόνο για την επαγγελματική έκδοση).
     Τηλεφωνικά: στο 210-8661142 (εργάσιμες 9-5).

Με την παραγγελία και την εξόφληση του κόστους του προγράμματος θα λάβετε οδηγίες στο mail σας για την ενεργοποίηση του προγράμματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι διαθέσιμη και μια ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Οδηγού Μηχανογραφικού για τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που έχουν προμηθευτεί την Επαγγελματική Έκδοση του προγράμματος: Η δυνατότητα, με προσιτή επιπλέον χρέωση, να παρέχεται στον καθένα από τους υποψηφίους του Εκπ. Οργανισμού, της Έκδοσης Υποψηφίου, μέσω της Επαγγελματικής Έκδοσης του Οδηγού Μηχανογραφικού.

Στην περίπτωση αυτή, στην καρτέλα του κάθε υποψηφίου έχει πρόσβαση και ο σύμβουλος και ο υποψήφιος, με αποτέλεσμα:
  1. Ο σύμβουλος να έχει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.
  2. Ο υποψήφιος να έχει απεριόριστο χρόνο να μελετήσει τις πληροφορίες για τα τμήματα και τις άλλες πληροφορίες που τον αφορούν και να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τη βοήθεια του συμβούλου του από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό.

Εάν σας ενδιαφέρει να κάνετε χρήση αυτής της νέας, εξαιρετικά χρήσιμης και πρωτοποριακής λειτουργίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν μόνο υποψήφιο, οποιασδήποτε Ομάδας Προσανατολισμού και οποιασδήποτε κατηγορίας (Νέο Σύστημα, 90% ή 10%, Παλαιό Σύστημα). Το πρόγραμμα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεία από άλλον υποψήφιο καθώς «κλειδώνε» σύμφωνα με τις επιλογές του πρώτου υποψηφίου που καταχωρίζεται.

ΚΟΣΤΟΣ: 25,00 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).

Παραγγελίες:
     μέσω της ΦΟΡΜΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
     Τηλεφωνικά: στο 210-8661142 (εργάσιμες 9-5).

ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΠΑΛ

Το πρόγραμμα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για τους υποψηφίους του ΕΠΑΛ, προσφορά του ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν μόνο υποψήφιο, οποιουδήποτε Τομέα. Το πρόγραμμα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον υποψήφιο καθώς «κλειδώνει» σύμφωνα με τις επιλογές του πρώτου υποψηφίου που καταχωρίζεται.
Μπορείτε να εγγραφείτε και να δείτε ΔΩΡΕΑΝ τον ΟΔΗΓΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΠΑΛ 2020 (Υποψηφίου), με πλήρη λειτουργικότητα από την ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.mixanografiko.gr/app2020


Επιλέξτε ΕΓΓΡΑΦΗ και ακολουθήστε τις οδηγίες!

Μετά την ανακοίνωση των τμημάτων του Μηχανογραφικού Δελτίου του 2021, θα δοθούν οδηγίες για πρόσβαση στην έκδοση του 2021.


ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ


Στον Οδηγό Μηχανογραφικού θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να συμπληρώσετε το Μηχανογραφικό Δελτίο του 2021, για τις διάφορες κατηγορίες υποψηφίων:
  1. Υπολογισμό των Μορίων: Ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού και τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκε ο κάθε υποψήφιος.
  2. Τις περσινές βάσεις τις ελάχιστες βάσεις και τις σχολές που περνάει ο υποψήφιος σύμφωνα με τα μόριά του, τις περσινές και τις φετινές ελάχιστες βάσεις.
  3. Τις απαραίτητες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ και όλο το υλικό που απαιτείται για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, διαθέσιμα στα σημεία που τα χρειάζεται ο υποψήφιος, όπως: περιεχόμενο σπουδών, μεταπτυχιακές, επαγγ. προοπτικές, αριθμός εισακτέων ανά τμήμα και ανά κατηγορία υποψηφίωνι, διαδικτυακές πηγές κτλ.
  4. Τις αντιστοιχίες των τμημάτων ανάμεσα στα οποία θα υπάρχει δυνατότητα μετεγγραφής για τις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων.
  5. Ηλεκτρονική διαμόρφωση του ΠΙΝΑΚΑ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ που επιλέγει ο υποψήφιος και της ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ, με δυνατότητα πειραματισμών και δημιουργίας εναλλακτικών σεναρίων.
  6. ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ του ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ στις διάφορες φάσεις της διαδικασίας. Με την τελική εκτύπωση ως υπόδειγμα, ο υποψήφιος μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του στην ηλ. πλατφόρμα του υπουργείου.Στην επαγγελματική έκδοση όλες οι εκτυπώσεις με το ΛΟΓΟΤΥΠΟ του σχολείου ή φροντιστηρίου.
  7. Η Επαγγελματική Έκδοση περιλαμβάνει και τη δυνατότητα εφαρμογής σεναρίων για τη διακύμανση των βάσεων των υποψηφίων του ΓΕΛ, καθώς και τις προτιμήσεις των υποψηφίων του ΓΕΛ, ανά τμήμα.
bottom_eimaste_mesa