Αρχική Σελίδα |  Η Εταιρεία μας |  Σχόλια Τύπου |  Παραγγελίες |  Επικοινωνία |  Site Map |  Facebook
Υπηρεσίες Web
Εκπαιδευτικές Εφαρμογές
Εκπαιδευτικά CD-ROM
Ε-Testing
KeySchool E-Learning
Οδηγός Πανελλαδικών & Μηχανογραφικού
Ιατρικά Sites
Άλλα Προϊόντα/Υπηρεσίες
Η Εταιρεία μας
Η Κeystone ιδρύθηκε το 1994 και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία πληροφορικής με αντικείμενο την παραγωγή λογισμικού και την παροχή συμβουλών και εξειδικευμένων υπηρεσιών σε θέματα πληροφορικής και εκπαίδευσης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:

Υπηρεσίες και εφαρμογές για το Internet: η εταιρεία έχει αναπτύξει τεχνογνωσία υλοποίησης απλών και πολύπλοκων εφαρμογών για το διαδίκτυο στους τομείς της εκπαιδευτικής αξιολόγησης, παρουσίασης εκπαιδευτικού περιεχομένου και ηλεκτρονικού εμπορίου. Η τεχνογνωσία αυτή έχει αξιοποιηθεί σε δεκάδες εφαρμογές της εταιρείας και σε εφαρμογές κατά παραγγελία. Επίσης, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες Web Hosting και είναι καταχωρητής ονομάτων στο domain .gr πιστοποιημένος από την Ε.Ε.Τ.Τ.

Εκπαιδευτικό λογισμικό και λογισμικό παρουσίασης-προβολής με χρήση πολυμέσων: η Keystone έχει δημιουργήσει πλατφόρμα συγγραφής και παρουσίασης εκπαιδευτικού υλικού, η οποία είναι κατάλληλη για την παρουσίαση εκπαιδευτικού υλικού οποιουδήποτε θεματικού περιεχομένου και επιπέδου σπουδών, με χρήση πολυμέσων και εξαιρετικές δυνατότητες αλληλεπίδρασης. Παράλληλα, η εταιρεία έχει αναπτύξει τεχνογνωσία προστασίας αντιγραφής η οποία χρησιμοποιείται με απόλυτη επιτυχία στα εκπαιδευτικά CD-ROM της εταιρείας.

Λογισμικό Επεξεργασίας Τεχνικού Κειμένου: η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα, στον συγκεκριμένο τομέα καθώς διαθέτει τεχνογνωσία και έχει δημιουργήσει λογισμικό επεξεργασίας τεχνικού κειμένου υψηλής ποιότητας με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συγγραφείς τεχνικού κειμένου στην παρουσίασή του σε χαρτί και στην οθόνη του Η/Υ αλλά και στην παραγωγή εκπαιδευτικού λογισμικού.

Δημιουργία εκπαιδευτικού περιεχομένου και μελέτες για την εκπαίδευση: η Keystone δραστηριοποιείται επίσης στην συγγραφή εκπαιδευτικού περιεχομένου κατάλληλου για χρήση σε εκπαιδευτικά CD-ROM και εφαρμογές internet, εκπαιδευτικών μελετών και στον σχεδιασμό και την οργάνωση προγραμμάτων εκπαιδευτικής αξιολόγησης. Οι παραπάνω δραστηριότητες έχουν αξιοποιηθεί στα εκπαιδευτικά CD-ROM και στις περισσότερες δικτυακές εφαρμογές της εταιρείας αλλά και σε εφαρμογές πελατών.

Άλλα Έργα: τέλος, η εταιρεία έχει υλοποιήσει σειρά έργων, κατά παραγγελία, από ιδιωτικούς φορείς στους παραπάνω τομείς αλλά και εφαρμογές διαχείρισης βάσεων δεδομένων και έχει υλοποιήσει ερευνητικά προγράμματα του 2ου και του 3ου Κ.Π.Σ.

bottom_eimaste_mesa