Αρχική Σελίδα |  Η Εταιρεία μας |  Σχόλια Τύπου |  Παραγγελίες |  Επικοινωνία |  Site Map |  Facebook
Υπηρεσίες Web
Εκπαιδευτικές Εφαρμογές
Εκπαιδευτικά CD-ROM
Ε-Testing
KeySchool E-Learning
Οδηγός Πανελλαδικών & Μηχανογραφικού
Ιατρικά Sites
Άλλα Προϊόντα/Υπηρεσίες
Web Consulting
Βοηθήματα ΑΣΕΠ
Δημιουργία CD-Rom
Λογισμικό Επεξεργασίας Τεχνικού κειμένου
Επαναληπτικά Θέματα ΟΕΦΕ
Εκπαιδευτικό Portal www.ekp.gr
Εκπαιδευτικό Portal www.mixanografiko.gr
Ερευνητικά Προγράμματα
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΕΦΕ
Επαναληπτικά Θέματα ΟΕΦΕ. Η Keystone ανέλαβε την οργάνωση και τεχνική υποστήριξη της Προσομοίωσης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2001 και 2002 για τους μαθητές της Β΄ και της Γ΄ τάξης του Γεν. Λυκείου.

Από το 2003 και κάθε χρόνο μέχρι φέτος η εταιρεία διοργανώνει τη διαδικασία των Επαναληπτικών Θεμάτων σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.). Τα Επαναληπτικά Θέματα αποτελούν μια πρωτοβουλία δημιουργίας πρωτότυπου εκπαιδευτικού υλικού το οποίο εντάσσεται στην εκπαιδευτική διαδικασία των φροντιστηρίων με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών για τις προαγωγικές και τις πανελλαδικές εξετάσεις του Ενιαίου Λυκείου και του Β' Κύκλου ΕΠΑΛ. Οι φροντιστηριακές μονάδες αξιοποιούν τα θέματα στις διδακτικές και τις εξεταστικές τους διαδικασίες με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών τους από γνωστική και ψυχολογική άποψη εν όψει εξετάσεων.

Στη διοργάνωση αυτήν συμμετέχουν κάθε χρόνο, εκατοντάδες φροντιστηριακοί οργανισμοί από όλη τη χώρα και δεκάδες χιλιάδες μαθητές. Η οργάνωση και τεχνική υποστήριξη της διαδικασίας γίνεται με απόλυτη επιτυχία μέσω Internet.

Δείτε: www.oefe.gr

bottom_eimaste_mesa