Αρχική Σελίδα |  Η Εταιρεία μας |  Σχόλια Τύπου |  Παραγγελίες |  Επικοινωνία |  Site Map |  Facebook
Υπηρεσίες Web
Εκπαιδευτικές Εφαρμογές
Εκπαιδευτικά CD-ROM
Ε-Testing
KeySchool E-Learning
Οδηγός Πανελλαδικών & Μηχανογραφικού
Ιατρικά Sites
Φιλοξενία Web Site
Δημιουργία Web Site
Ανανέωση & Συντήρηση Web Site
KeyNews
Κατοχύρωση Ονομάτων .gr
Άλλα Προϊόντα/Υπηρεσίες
Ανανέωση Web Site
Μετά την ολοκλήρωση του Web Site σας δεν σας ξεχνάμε γνωρίζοντας ότι η ανανέωση του περιεχομένου του site αποτελεί ένα σημείο κλειδί για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων που θα επιτευχθούν, δεδομένου ότι:

Ένα δυναμικό site που ανανεώνεται συχνά δίνει λόγους στους επισκέπτες του να το επισκέπτονται συχνά και γίνεται σταδιακά σημείο αναφοράς, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην επαγγελματική σας προβολή και την αναβάθμιση της επαγγελματικής σας εικόνας.
Η συχνή ανανέωση αποτελεί ένα από τα κριτήρια αναβάθμισης του site στα «Αποτελέσματα» του Google.

Έτσι, σας δίνουμε 4 εναλλακτικές για τον τρόπο ανανέωσης και επέκτασης του περιεχομένου του site σας, από τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια η συνδυασμό περισσότερων της μιας:

Ανανέωση του Περιεχομένου από Εσάς με Χρήση της Mini Πλατφόρμας Key-News

Δημιουργήσαμε μια νέα εφαρμογή, το Key-News, μέσω της οποίας μπορείτε πλέον να ενημερώνετε ΕΣΕΙΣ την ιστοσελίδα σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Το Key-News μπορεί να εγκατασταθεί στο site σας έτσι ώστε να έχετε στη συνέχεια τη δυνατότητα να ανεβάζετε εσείς το περιεχόμενο που επιθυμείτε. Μέσω του Key-News θα μπορείτε με απλές οδηγίες που θα σας δώσουμε:

Να αναρτάτε κείμενα, links και αρχεία παντός τύπου (κειμένου, εικόνας, ήχου κτλ.), με νέα σχετικά με την ειδικότητά σας, με άρθρα που ενδιαφέρουν τους ασθενείς σας κτλ.
Να εισάγετε links σε sites τρίτων και links που οδηγούν σε video τρίτων ή δικά σας.

Ανανέωση του Περιεχομένου από Εσάς

Η δημιουργία του site από την πλευρά μας θα γίνει στα περισσότερα τμήματα του site σας με χρήση της γλώσσας προγραμματισμού HTML. Επομένως εάν εσείς ή κάποιος συνεργάτης σας γνωρίζει τη γλώσσα αυτήν θα μπορείτε να κάνετε τις όποιες αλλαγές επιθυμείτε μόνοι σας και να απευθύνεστε σε εμάς μόνο όταν υπάρχει ανάγκη για εργασίες που απαιτούν ιδιαίτερη εξειδίκευση σε θέματα προγραμματισμού η γραφιστικής.

Ανανέωση του Περιεχομένου από Εσάς

Η ανανέωση του site σας θα γίνεται από εμάς με υλικό που θα μας στέλνετε (κείμενα, εικόνες, links κτλ.) με προεκτίμηση του κόστους και θα υλοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εντολή σας.

Ανανέωση του Περιεχομένου από Εμάς με Ετήσιο Συμβόλαιο Συντήρησης

Η ανανέωση των σελίδων του site σας θα μπορεί να γίνεται από εμάς με ένα ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης το οποίο θα περιλαμβάνει απεριόριστες αλλαγές στα υπάρχοντα κείμενα, εικόνες και links με κόστος που θα συμφωνηθεί όταν οριστικοποιηθεί το περιεχόμενο του site σας.

bottom_eimaste_mesa