Σχόλια Τύπου   Παραγγελίες  
Εκπαιδευτικά CD-ROM
Key-Book+
Unigate
Φιλοσοφία
Για Ποιούς
Φόρμα Παραγγελίας
Eκπαιδευτικό Λογισμικό
Tα τελευταία χρόνια η Keystone, έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο χώρο του εκπαιδευτικού λογισμικού με τις σειρές εκπαιδευτικών CD - ROM Unigate και Key-Book+, οι οποίες απευθύνονται στους μαθητές και καθηγητές του Γενικού Λυκείου και των ΕΠΑΛ, τους υποψήφιους των Γενικών Εξετάσεων αλλά και το ευρύτερο κοινό που θα ήθελε να μελετήσει το συγκεκριμένο θεματικό αντικείμενο μέσω Η/Υ. Ήδη κυκλοφορούν 15 εκπαιδευτικά CD - ROM για θέματα μαθηματικών, φυσικής, βιολογίας, οικονομίας και ιστορίας.

Για τους τίτλους αυτούς έχουν γραφτεί δεκάδες άρθρα, με ιδιαίτερα θετικά σχόλια, στον ημερήσιο και τον ειδικό τύπο τα τελευταία χρόνια. Οι σειρές έχουν παρουσιαστεί στις μεγαλύτερες εκθέσεις πληροφορικής του κλάδου, σε εκθέσεις βιβλίου και σε ημερίδες της ομοσπονδίας και συλλόγων φροντιστών και άλλων επαγγελματικών κλάδων με εξαιρετική επιτυχία. Επίσης, οι τίτλοι της σειράς Key-Book+, έχουν τοποθετηθεί στις βιβλιοθήκες των δημόσιων Ι.Ε.Κ. και έχουν εγκριθεί για τοποθέτηση στις βιβλιοθήκες των δημόσιων Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ.

Από το 2005 κάθε χρόνο κυκλοφορεί σε CD-ROM, ο Οδηγός Μηχανογραφικού, ένα ολοκληρωμένο βοήθημα για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, ο οποίος περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο υποψήφιος για να επιλέξει τμήματα και να συμπληρώσει σωστά το Μηχανογραφικό του, δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου και προσφέρει πολλές άλλες λειτουργίες χρήσιμες για τον υποψήφιο και για τους συμβούλους του για το θέμα της συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Σημείωση: Για τους χρήστες οι οποίοι έχουν προμηθευτεί CD-ROM των σειρών Unigate και Key-Book, χρησιμοποιούν Windows XP και έχουν πρόβλημα με την γραμματοσειρά, παρακαλούμε να κατεβάσουν και να εκτελέσουν στον υπολογιστή τους το εξής πρόγραμμα FontUpdate.exe


Φιλοσοφία
Για Ποιούς

Η διανομή των τίτλων γίνεται απευθείας από την Keystone με αντικαταβολή.