Keystone GR | KeySchool/BBB

Το Key-School/ΒΒΒ αποτελεί την ένωση της πλατφόρμας KeySchool, η οποία είναι μια εφαρμογή οργάνωσης, διαχείρισης και αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου και του εργαλείου διεξαγωγής ζωντανού μαθήματος Big Blue Button (BBB).

Με την ένωση αυτή η Τηλεκπαίδευση «κουμπώνει» και λειτουργεί συνδυαστικά με τη δομή και τις εκπαιδευτικές και οργανωτικές λειτουργίες και διαδικασίες του εκπαιδευτικού οργανισμού, με λογικό κόστος. Αυτή η συνδυαστική λειτουργία αποτελεί την ποιοτική διαφορά και το συγκριτικό πλεονέκτημα του Key-School/ΒΒΒ σε σχέση με όλες τις άλλες λύσεις που προσφέρονται αυτή τη στιγμή στη αγορά.

Με το KeySchool/ΒΒΒ:

 • Η παροχή των On-Line μαθημάτων βασίζεται στη δομή της οργάνωσης του της Εκπαιδευτικής Μονάδας (καθηγητές, μαθητές, τμήματα κλπ.) που αποτυπώνεται στο KeySchool με την παραμετροποίησή του. Έτσι, η εκπαιδευτική μονάδα λειτουργεί και On-Line με τη διοίκηση, τη δομή, το ωρολόγιο πρόγραμμα και τις ψηφιακές τάξεις του.
 • Όλοι οι εργαζόμενοι, διοίκηση, καθηγητές, μαθητές δεν είναι «χαμένοι» στο σπίτι τους και ασύνδετοι. Συμμετέχουν λειτουργικά στις διαδικασίες της εκπαιδευτικής μονάδας και η διεύθυνση έχει πλήρη γνώση του τι γίνεται κάθε στιγμή. Έτσι, επιτελούνται όλες οι λειτουργίες της εκπαιδευτικής διαδικασίας και δε χάνεται ούτε μια διδακτική ώρα.
 • Μπορούν να διεξάγονται ταυτόχρονα και απρόσκοπτα πολλά On-Line μαθήματα, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των μαθητών ή των αριθμό των ψηφιακών «αιθουσών». Τα μαθήματα συνδυάζονται λειτουργικά με τις δυνατότητες επικοινωνίας, αποστολής υλικού, αξιολόγησης/καρτέλας μαθητή, χρονοπρογραμματισμoύ κλπ, που προσφέρει το KeySchool.
 • Παρέχεται οργάνωση, καταγραφή και παρακολούθηση των τμημάτων, των διεξαγόμενων μαθημάτων, των απουσιών και του εκπαιδευτικού υλικού που διακινείται, μέσω Web (Δε χάνεται η μπάλα!).
 • Οι γονείς έχουν πλήρη εικόνα των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενημερώνονται για τις όποιες εκκρεμότητες και υποχρεώσεις τους προς την εκπαιδευτική μονάδα.
 • Τελικά, η εκπαιδευτική μονάδα παρέχει το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρει και στη συμβατική εκδοχή του.

Το BigBlueButton υποστηρίζει τον διαμοιρασμό διαφανειών (PDF and PPT), βίντεο, whiteboard, chat, voice και επιφάνειας εργασίας.

Με το KeySchool/ΒΒΒ έχετε μια ολοκληρωμένη επαγγελματική λύση, ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, όπου, εκτός από την πλατφόρμα E-Learning, λαμβάνετε:

 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Διοίκησης, Καθηγητών και Μαθητών.
 • ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ της πλατφόρμας.
 • ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στην πρακτική εφαρμογή των On-Line μαθημάτων.
 • ΣΥΝΔΕΣΗ της εκπαίδευσης από απόσταση, με τις υπόλοιπες λειτουργίες της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Δείτε τη λειτουργία του BigBlueButton σε 3 σύντομα video:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή οι παρουσιάσεις είναι στα Αγγλικά, πατώντας το κουμπί CC, κάτω αριστερά στην οθόνη έχετε και υποτίτλους στα Ελληνικά

Μια ολοκληρωμένη επαγγελματική λύση, παροχής εκπαίδευσης από απόσταση, που προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες στους μαθητές, παρέχει:

 1. Διεξαγωγή του μαθήματος με Ηλεκτρονικό Πίνακα και αμφίδρομη (προφορική & γραπτή) επικοινωνία μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων, δηλαδή το στάνταρ που έχει επικρατήσει και χρησιμοποιείται από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια διεθνώς. Εναλλακτικά, αντί του ηλεκτρονικού πίνακα μπορεί να χρησιμοποιείται κάμερα που να εμφανίζει τον πίνακα ή τον καθηγητή να γράφει σε χαρτί.
 2. Μεταφορά της δομής της εκπαιδευτικής μονάδας (καθηγητές, μαθητές, τμήματα κλπ.), ως έχει, σε μορφή On-Line. Ο καθηγητής κάνει τα μαθήματά του με τον καθηγητή του, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα (δε χάνεται καμιά διδακτική ώρα).
 3. Ικανοποιητική λειτουργία ακόμη και σε «αργές» γραμμές internet (οι βαριές πλατφόρμες έχουν πρόβλημα με τις χαμηλές ταχύτητες των γραμμών στην Ελλάδα).
 4. Δυνατότητα διεξαγωγής πολλών μαθημάτων, ταυτόχρονα και απρόσκοπτα, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των μαθητών.
 5. Οργάνωση, καταγραφή και παρακολούθηση των τμημάτων, των διεξαγόμενων μαθημάτων, των απουσιών και του εκπαιδευτικού υλικού που διακινείται, μέσω Web (Δε χάνεται η μπάλα!).
 6. Συνδυασμό των On-Line μαθημάτων με τις δυνατότητες επικοινωνίας, αποστολής υλικού, αξιολόγησης, χρονοπρογραμματισμoύ κλπ, που διαθέτει μια καλή πλατφόρμα E-Learning.
 • Το KeySchool/BBB, διαθέτει όλα τα παραπάνω και είναι διαθέσιμο για τις ενδιαφερόμενες εκπαιδευτικές μονάδες.
 • Δείτε περισσότερα για το KeySchool.

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ KEYSCHOOL/BBB
ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

 • Σύνδεση Δικτύου: Σύνδεση ADSL τουλάχιστον στα 2 Mbps download και 0,7 Mbps upload.
 • Απαιτούμενος εξοπλισμός: Όσον αφορά στον υπολογιστή, προτείνεται desktop ή laptop με επεξεργαστή τουλάχιστον διπύρηνο και με ελάχιστη μνήμη 2G. Χρήση headset (ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο) για τη μετάδοση του ήχου (λειτουργία Διαμοιρασμού Μικροφώνου). Ενδείκνυται η χρήση headset με USB καλώδιο. Για τους καθηγητές απαιτείται και η λειτουργία κάμερας.
 • Λειτουργικό σύστημα: Windows (7+), MacOS, Linux, Android (6+), iOS (12.2+).
 • Περιηγητές δικτύου (web browsers):
  • Για Windows ή Linux: Chrome (προτεινόμενος), Firefox ή Opera.
  • Για Android: Chrome.
  • Για MacOS ή iOS: Safari.